Najmanjša namizna temperirka za kontinuirano delovanje.
Enostavna za uporabo in temeljna pomoč v slaščičarnah, sladoledarnah in HORECA obratih. Narejena za taljenje in temperiranje katere koli vrste čokolade; Direktno polžno temperiranje omogoča tekočnost čokolade in popolno mešanico kristalov ter tako končni izdelek izjemne kakovosti.
Tehnične značilnosti
- Kapaciteta rezervoarja: Kg 5
- Ogrevan rezervoar za čokolado s termostatom
- Dvojni ogrevalni kroga za rezervoar in polž
- Programabilen vklop/izklop
- Odstranljiv polž za čiščenje in menjavo čokolade
- Obratna smer za izpust čokolade
- Visoko natančen termostat za nadzor temperature
- Hladilni agregat s sistemom zračnega hlajenja
- V 240 – Hz 50 – KW 0,7 Enofazni (posebne napetosti na zahtevo)
- Dimenzije: mm 480 x 450 x h 390
Prenesi PDF predstavitev temperirke za čokolado Pomati