Pomivalni stroj GRANULE SMART STANDARD

Pomivalni stroj za pomivanje kuhinjske posode z granulatom Granuldisk.

Količina

Stroj vsebuje USB vhod za HACCP zabeležbo, GD Memo, tip AB zračne odprtine v skladu z standardom EN1717.

Osnovni paket vključuje:

  • 1 kos 19999 osnovna košara
  • 1 kos 21838 strgalo
  • 1 kos zbiralnik granul 8 litrov
  • 8 litrov PowerGranul (v stroju)

Pomivanje posode je najtežje opravilo v kuhinji

Tradicionalno pranje loncev, kozic, gastro posod je sigurno najtežje in najmanj priljubljeno opravilo v kuhinjah. Zahteva veliko truda, moči, potrpežljivosti. Delo se opravlja v vodi z močnimi kemičnimi sredstvi ter raznimi strgalnimi pripomočki. Toda kljub temu odstraniti umazanijo iz loncev je zelo težavna in zahteva veliko časa.

Zato ni presenetljivo, da je ta stroj v osemdesetih letih pomenil revolucijo v kuhinji. S tem strojem je bilo omogočeno v nekaj minutah imeti popolnoma čisto še najbolj umazano posodo, brez predhodnega namakanja, bolečin v hrbtu ter minimalne porabe kemičnih sredstev.

Pred desetimi leti je Granuldisk AB izumil edinstveno tehniko pomivanja s plastičnim granulatom. Od takrat je vodilen v razvoju in proizvodnji tovrstnih pomivalnih strojev.Tak položaj je bil dosežen z nenehnim proizvodnim razvojem in vloženim trudom.

Tehnika pomivanja Granuldisk

Tehnika pomivanja Granuldisk je izjemno učinkovita in obenem prijazna saj se pri pomivanju posoda ne poškoduje. Ko sta higjena in rezultat pomivanja pomembna je edina alternativa pomivalni stroj Granuldisk. Skupaj z odličnim rezultatom pomivanja, pomivalni stroji Granuldisk prispeva tudi k izboljšanju poslovanja podjetja.

Sistem Granuldisk pomeni – čisto posodo z minimalnim naporom. Tehnika pomivanja v majhnem granulatu iz plastične mase, posebne oblike in sestavine, ki z nevihtno močjo udarja po loncih, dokler ne postanejo tako čisti, da izgledajo kot novi.

Prednosti pomivanja z Granulatom

  • Visoka učinkovitost – manj dela z večjim in neprimerljivo boljšim učinkom pranja.
  • Prihranek pri stroških – manj fizičnega dela, minimalna poraba vode 8l/cikel, manjša poraba pomivalnih sredstev.
  • Visoka čistoča
  • Ergonomske prednosti – minimalen napor pri uporabi stroja.
  • Okolju prijazno pomivanje posode

Pri delovanju stroja ni več potrebna uporaba močnih sredstev za odstranjevanj ostankov hrane iz posode in niti ni potrebno predhodno namakanje v vodi, kar zahteva veliko časa in dela.

[custom_related_products]